Δράσεις

Η ακαδημία μας “Ολυμπιακός Άσσου” προετοιμάζει μία σεζόν γεμάτη ποδόσφαιρο!

Με τμήματα για ηλικίες από 1η δημοτικού, μαθαίνουμε να παίζουμε και να αγαπάμε το ποδόσφαιρο δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές, σε ένα εξαιρετικό γήπεδο της περιοχής μας.

Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας λειτουργούν τα τμήματα κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στο γήπεδο για να μαθαίνουν στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την τη καθοδήγηση του Θανάση Παπασημάκη , χαράσσουμε νέα πορεία.

Η ομαδική προπόνηση αλλάζει επίπεδο και η Ακαδημία μας καλύπτει πια όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Κλείστε θέση για τη νέα σεζόν στα τμήματα:Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14 και σχολή τερματοφυλάκων από εξειδικευμένο προπονητή.

Πληροφορίες : Γιάννα Μπεκιάρη 6985848001 (Γήπεδο Άσσου)

Κάθε μέρα καλύτεροι αθλητές, καλύτεροι άνθρωποι.

Η ακαδημία μας θέλοντας διαρκώς να αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους αθλητές του προχώρησε σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μ. Συριάνο (Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής (B.Sc) Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών), Γεωπόνος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου. Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους γονείς και τους δόθηκαν διατροφικές συμβουλές για τους αθλητές μας.

Κωνσταντίνος Συριάνος

Διεύθυνση:Περιάνδρου 34, Κιάτο, 20200, ΚορινθίαΤηλέφωνα2742022211, 6972978363

Παρουσία του Δ.Σ. , των προπονητών, των αθλητών μας ,των οικογενειών τους και φίλων, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Άσσου.

Ευχόμαστε καλή αθλητική σεζόν χωρίς τραυματισμούς μακριά από κάθε πράξη βίας , με νίκες διακρίσεις και επιτυχίες.

Έλα Μαζί μας!!

Να Αθληθούμε….Να Μάθουμε Ποδόσφαιρο.

Να Γευτούμε τη χαρά…

Να Πετύχουμε Υψηλούς Στόχους..

Σε μια πολύ “ζεστή” ατμόσφαιρα και με πολύ παιδικό άρωμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ακαδημία μας.

Να ευχηθούμε στους αθλητές μας και στις οικογένειες τους καλή χρονιά με υγεία και πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα πάντα να γεμίζουν το γήπεδο μας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές μας για τις αθόρυβες επιτυχίες της ακαδημίας , τις μεταγραφές και ότι καλύτερο έρχεται αυτή τη χρονιά.

Όλοι εμείς στην μεγάλη οικογένεια της ακαδημίας “Ολυμπιακός Άσσου” ευχόμαστε καλή χρονιά, ιδιαίτερα σε όλους τους παράγοντες, παίκτες, προπονητές ,γονείς , διαιτητές , χορηγούς και φιλάθλους.

Αποχαιρετιστήριο Πάρτυ Καλοκαιρινών διακοπών

Το Δ.Σ., οι Προπονητές και το Διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας ευχαριστούν θερμά τους γονείς και τους νεαρούς αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση την Παρασκευή 24 Ιουνίου ,καθώς και για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Μια δύσκολη και περίεργη σεζόν τελείωσε για μικρούς και μεγάλους!!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, ακόμα πιο οργανωμένοι και πάντα αισιόδοξοι γιατί τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ έρχονται. Ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας !!!

© 2022 Olympiakos Assou 1969. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.