Χάσαμε σήμερα 0-1 στον εντός έδρας αγώνα με τους Αγ.Θεοδώρους σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία ίσως να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα διότι κατά γενική ομολογία και των γηπεδούχων αλλά και των αντιπάλων δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο.

Το μοναδικό γκολ μπήκε στο 20′ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έκανε ο αντίπαλος στην εστία μας ενώ σε όλες τις υπόλοιπες ο τερματοφύλακάς μας Η.Μπιτσικόκος δεν άφησε κάποια φάση που να οδηγήσει σε δεύτερο γκολ.

Καλή ευκαιρία είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο σε τετ-α-τετ που έγινε στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως να μπει γκολ.Αν είχε μπει προφανώς και η συνέχεια θα ήταν διαφορετική.Η πίεσή μας εντάθηκε προς το τέλος του αγώνα αλλά μείναμε στο 0.Ας μην ξεχνάμε για μια ακόμα φορά πως   ως βασικοί έπαιξαν κάποια παιδιά 16 και 17 ετών και αυτό έχει τη σημασία του.

Επόμενος αγώνας με τον Πέλοπα στο Κιάτο και τελειώνει αυτό το σερί των 5 συνεχόμενων δύσκολων αγώνων καθώς στις επόμενες αγωνιστικές βρίσκουμε μπροστά μας αντιπάλους οι οποίοι είναι θεωρητικά στα μέτρα μας.

Μέσα σε όλα τα αρνητικά σήμερα ήρθε δυστυχώς και ο τραυματισμός στο πόδι του Δ.Ραπουσάι όπου με την αναγκαστική αλλαγή του η απόδοση της ομάδας έπεσε.Περαστικά ευχόμαστε και γρήγορα κοντά μας. 

Μπιτσικόκος,Μαυρονάσιος,Φιλιππάκης,Σούτη,Παπασημάκης,Γατσιόπουλος Αθ,Ραπουσάι,Τοψίδης,Behari,Στέφης,Κοτζιώνης

Αλλαγές:Βράζιος,Λιάκος,Γατσιόπουλος Κ,Tahiraj,Ραυτόπουλος

Δημοσίευση:Ροτζιώκος Σωτήρης