Δεν μπήκε με το δεξί ο Μάρτης για την ομάδα μας.0-2 εις βάρος μας το τελικό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα με τους Αγ. θεοδώρους σε ένα απόγευμα που για την ομάδα μας τα είχε όλα,εκτός απο το γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά,είχαμε την υπεροχή στις κινήσεις και την κατοχή της μπάλας ξεκάθαρα με το μέρος μας.3 εξαιρετικές ευκαιρίες δεν έφεραν την επίτευξη τέρματος με αποτέλεσμα  η λήξη του ημιχρόνου να μας βρει με το σκορ 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ομοίως δυνατό ήταν το ξεκίνημα μας ταυτόχρονα όμως και ο αντίπαλος έδειξε αντανακλαστικά και μπήκε πιο δύνατα στο παιχνίδι.Το πρώτο γκολ σημειώθηκε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο ποδοσφαιριστής των αντιπάλων Β.Πετρόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μας.Το δεύτερο γκολ των αντιπάλων σημειώθηκε μετά από λίγα λεπτά διαμορφώνοντας το σκορ στο τελικό 0-2.Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας και στο 2ο ημίχρονο αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Με τα αποτελέσματα των ομάδων που είναι κοντά μας στη βαθμολογία έχουμε ακόμα τη 12η θέση και 17 βαθμούς.Επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι την άλλη εβδομάδα στο Ζευγολατιό.Είναι σημαντικός αγώνας καθώς στον πρώτο γύρο τους είχαμε κερδίσει,είναι ομάδα που μπορούμε άνετα να παλέψουμε,και σε συνδυασμό με τα παιχνίδια των υπόλοιπων που είναι κοντά μας στη βαθμολογία έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε τους 20 πόντους και να ελπίζουμε και σε ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πρόγραμμα που μένει για το δεύτερο γύρο.

Δανιήλ,Μαυρονάσιος,Γατσιόπουλος,Παπασημάκης,Σούτη,Shabanllari,Ραπουσάι,Φιλιππάκης,Behari,Νικολάου,Στέφης

Αλλαγές:Βαρδουνιώτης,Αζεμάι,Εξαδάκτυλος Ε.

Δημοσίευση:Ροτζιώκος Σωτήρης